Sony Xperia Z1 - 500x500 Image Banner 728 x 90
Bestel nu! Koop de Sony Xperia Z1 Compact hier: Beste deal.

Sony lanceert de Xperia Z3+ in Nederland

Sinds kort is de nieuwste premium smartphone van Sony in Nederland verkrijgbaar: de Xperia Z3+. Deze telefoon is een verbeterde versie van de vorig jaar op de markt gekomen Xperia Z3. Wil je een Sony Xperia Z3+ kopen? Dan zal je een abonnement bij T-Mobile moeten nemen. Deze provider heeft namelijk de exclusieve verkooprechten voor de Z3+ in Nederland. Is de Z3+ het aanschaffen waard? Dit heeft de nieuwe smartphone van Sony te bieden.

Behuizing, beeldscherm en camera

De Z3+ lijkt erg op de Z3. Toch heeft Sony de nodige verbeteringen door weten te voeren. Qua uiterlijk verschillen ze niet veel. De Z3+ is wel wat dunner: 6,9 mm is de dikte van het nieuwste toestel. Het scherm is wel hetzelfde gebleven een 5,2 inch full HD scherm. Ook de 29,7 megapixel camera is onveranderd. De frontcamera is wel verbeterd: van 2,2 naar 5 megapixels.

Processoren en geheugen

Aan de binnenkant is er nog meer veranderd. De Z3+ draait op een Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor die het toestel snel en energiezuinig maakt. Het toestel heeft een werkgeheugen van 3 gigabyte en een intern geheugen van 32 GB. Het geheugen kan via een MicroSD worden uitgebreid met 128 GB.

Accu

De accu is iets kleiner dan die van zijn voorganger. De Z3 heeft een capaciteit van 3100 mAh, de Z3+ moet het doen met 2930 mAh. Sony zegt dat dit voor de batterijduur niet uitmaakt en dat de accu van de Z3+ het ook gewoon twee dagen zou moeten uithouden.

De Xperia Z3+ is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, koper en aqua metalic. Zoals gezegd moet je daarvoor bij T-Mobile zijn. De Duitse telecomgigant heeft daar een mooie aanbieding bij. Als je de Xperia Z3+ besteld dan krijg je er gratis een Sony MDR-1A Hi-Res Audio headset bij cadeau.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *